FOTO UPDATE: Nieuwe aanwijzingen in zoektocht naar vermiste Silvana

FOTO UPDATE: Nieuwe aanwijzingen in zoektocht naar vermiste Silvana

Geplaatst op 22 november 2022, om 17:59 uur

VESSEM – De politie is dinsdagavond begonnen met een groot onderzoek naar de verdwijning van Silvana Heber in een bosgebied tussen Vessem en Veldhoven (Noord-Brabant). De politie besloot daartoe na niet nader omschreven “aanwijzingen”. De politie zegt die heel serieus te nemen.

Onder meer mensen van forensische opsporing doorzoeken het gebied, dat over een groot gedeelte is afgezet met linten. Door de afzetting groot te maken hoopt de politie eventuele sporen intact te houden.

Silvana verdween zaterdag. Sindsdien is van de 36-jarige vrouw niets meer vernomen. De politie arresteerde vlak na haar vermissing haar 41-jarige ex-vriend. De rechter-commissaris verlengde dinsdag het voorarrest van deze man met veertien dagen. Justitie verdenkt hem van moord op Silvana.

Lees ook: UPDATE: Ex-partner van vermiste Silvana Heber wordt verdacht van moord

Foto’s: Rico Vogels