Politie vermoedt dat Silvana niet meer leeft, lichaam nog niet gevonden

Politie vermoedt dat Silvana niet meer leeft, lichaam nog niet gevonden

Geplaatst op 22 november 2022, om 19:30 uur

VESSEM/VELDHOVEN – De politie gaat er vanuit dat de vermiste 36-jarige Silvana Heber niet meer leeft en is omgebracht door haar ex-vriend (41).

Zaterdag werd Silvana als vermist opgegeven. Haar ex-partner werd niet veel later aangehouden. De politie liet dinsdagmiddag weten dat zijn voorarrest met 14 dagen is verlengd en wordt verdacht van van moord.

De zoektocht gaat dinsdagavond verder op een bosgebied tussen Vessem en Veldhoven (Noord-Brabant). Deze plek ligt op ongeveer vijf kilometer van haar woonplaats Hoogeloon. De politie besloot daartoe na niet nader omschreven “aanwijzingen”. De politie zegt die heel serieus te nemen. De politie heeft een stuk bos aan het oog onttrokken met grote zwarte schermen. Daarachter doen medewerkers van forensische opsporing en het Nederlands Forensisch Instituut onderzoek, zei een woordvoerder van de politie.

Foto’s: Rico Vogels