Jongen komt thuis na feestje terwijl hulpdiensten massaal naar hem zoeken

Jongen komt thuis na feestje terwijl hulpdiensten massaal naar hem zoeken

Geplaatst op 19 november 2022, om 08:06 uur

BEVERWIJK – De hulpdiensten zijn zaterdagochtend groots uitgerukt nadat een jongen niet terug was gekomen van een feestje. De ouders van de jongen hadden eerder die nacht de telefoon van hun zoon uitgepeild nadat hij niet thuis kwam en kwamen toen op de Laan van Broekpolder terecht.

Naast de waterkant werd de fiets van het slachtoffer aangetroffen, welke niet op slot stond. Omdat de jongen mogelijk in het water terecht was gekomen werden meerdere ambulances, een traumateam uit Rotterdam, twee duikteams van de brandweer en de politie opgeroepen. Duikers van de brandweer gaan het water in om aan de waterkant in het riet naar de jongen te zoeken. De telefoon wordt nog uitgepeild, maar deze is ondertussen uitgevallen.

Terwijl de duikers in het water zijn vinden agenten ondertussen de telefoon van de jongen aan de overkant van de weg op de stoep achter een auto. Hierop gaan agenten ook in de wijk op zoek waarbij ook een hond wordt ingezet. Terwijl de agenten door de wijk lopen komt er een melding bij de politie binnen dat de jongen zich dronken thuis bij de voordeur heeft gemeld.

De zoektocht naar de jongen kan worden gestaakt en een ambulance gaat naar de woning van de jongen om hem toch nog even na te kijken.

Foto’s & video: Michel van Bergen