Automobilist ramt gevel van makelaar: ramen gesneuveld

Automobilist ramt gevel van makelaar: ramen gesneuveld

Geplaatst op 18 november 2022, om 21:30 uur

GRONINGEN – Op de Paterwoldseweg in Groningen is vrijdagmiddag een automobilist tegen de gevel van een makelaardij gereden.

Het eenzijdige verkeersongeval gebeurde even voor17:00 uur op de kruising van de Paterwoldseweg met de Parkweg. Door een nog onbekende oorzaak raakte de automobilist de macht over het stuur kwijt, reed precies tussen twee palen door en kwam tot stilstand tegen de gevel van een makelaardij. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de betrokken automobilist. Gelukkig raakte er bij het ongeval niemand gewond. De politie maakte een rapport op en deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Een bergingsbedrijf moest eraan te pas komen om het voertuig af te slepen. De gevel van de makelaar liep forse schade op; onder andere een raam sneuvelde en het kozijn raakte ontzet.

Foto’s: Venema Media