Twee gewonden na forse crash met vrachtwagen op snelweg

Twee gewonden na forse crash met vrachtwagen op snelweg

Geplaatst op 16 november 2022, om 10:50 uur

ZUIDBROEK – Op de A7 ter hoogte van Zuidbroek (Groningen) heeft woensdagochtend een fors ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een vrachtwagen.

Een automobilist botste door nog onbekende oorzaak tegen de achterkant van een vrachtauto aan, en kwam midden op de A7 tot stilstand. Meerdere omstanders zagen het ongeval gebeuren en belden direct de hulpdiensten die daarop met spoed ter plaatse werden gestuurd. De politie, de brandweer, de ambulancedienst en een traumahelikopter waren snel ter plaatse en de hulpverlening werd al gauw opgestart.

Om een veilig werkgebied te creëeren voor de hulpdiensten werd de a7 gedeeltelijk afgesloten, maar inmiddels is de linkerrijstrook weer vrijgegeven. Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt en voor verdere medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Venema Media