34-jarige vrouw aan verwondingen overleden na zwaar ongeluk op snelweg

34-jarige vrouw aan verwondingen overleden na zwaar ongeluk op snelweg

Geplaatst op 18 november 2022, om 11:24 uur

VELZEN-ZUID – De 34-jarige vrouw uit Alkmaar die op op 27 september zwaargewond raakte bij een ongeluk op de A9 is in oktober aan haar verwondingen overleden. Dat laat een woordvoerder van de politie weten tegenover NHNieuws.

Op 27 september botste een bestelbus achterop een personenwagen. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, kwamen in actie om hulp te bieden. Bij het ongeval raakte een vrouw bekneld en moest door de brandweer uit de auto worden gehaald, waarna ze de vrouw nog hebben gereanimeerd. Het slachtoffer is na de eerste zorg met spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

De politie heeft de bestuurder van de bestelbus direct meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de 34-jarige man uit Sint-Pancras inmiddels als verdachte is aangemerkt. Er wordt onderzoek gedaan naar zijn rol bij het ongeluk.

Foto’s Michel van Bergen 

LEES OOK: Reanimatie na ernstige aanrijding op A9, traumaheli ingezet