Weer slaat een messentrekker toe in het centrum, wie herkent hem?

Weer slaat een messentrekker toe in het centrum, wie herkent hem?

Geplaatst op 17 november 2022, om 08:45 uur

ARNHEM – In het centrum van Arnhem op de Molenstraat is tijdens het uitgaan een 22-jarige man uit Velp neergestoken. Dat politie heeft beelden vrijgegeven om de dader op te sporen.

Het gaat 25 september tussen twee vriendengroepen niet goed. Iemand gooit met een schoen, waarna de boel verhit. Buiten beeld steekt een man met een blauwe jas en donkerblauwe pet in op zijn slachtoffer. De man raakt niet ernstig gewond maar meldt zich wel in het ziekenhuis.

De politie is bezorgd om de incidenten met messen. Een woordvoerder: “Collega’s komen vaak personen op straat tegen die een mes bij zich hebben. Er zijn in verschillende gemeenten al inleveracties geweest, maar het staat nog altijd hoog op onze prioriteitenlijst.”

Herken je de messentrekker, bel dan de politie: 0800-6070. Wil je niet zeggen wie je bent, bel dan 0800-7000. Dat is Meld Misdaad Anoniem.