78-jarige man overleden na frontale botsing tegen boom

78-jarige man overleden na frontale botsing tegen boom

Geplaatst op 16 november 2022, om 12:31 uur

ZUIDZANDE – Een 78-jarige bestuurder is dinsdagavond om het leven gekomen na een frontale botsing tegen een boom. De brandweer heeft na het ongeluk een portier moeten wegknippen zodat de man uit de auto gehaald kon worden.

Het ongeluk gebeurde in het Zeelandse Zuidzande op de Provincialeweg. Door nog onbekende oorzaak raakte de man van de weg af en botste frontaal tegen een boom aan.

De brandweer heeft de man uit de auto bevrijdt waarna er medische hulpverlening aan de man gegeven werd. Helaas mocht dat niet baten, de man overleed ter plekke. De politie laat weten dat het om een eenzijdig ongeval ging, er zat verder ook niemand in de auto.