VIDEO: Kickboksleraar Jaison mogelijk slachtoffer vergismoord

VIDEO: Kickboksleraar Jaison mogelijk slachtoffer vergismoord

Geplaatst op 15 november 2022, om 21:25 uur

ROTTERDAM – In de uitzending van Opsporing Verzocht van 1 november 2022 besteedden ze aandacht aan een moord die drie etmalen eerder was gepleegd. Op een terras aan het Tiendplein in Rotterdam werd een 30-jarige man doodgeschoten. De politie kan nu beelden tonen van de nog onbekende schutter.

Groep jonge mannen
De route van de verdachte is in kaart gebracht vanaf de Duivenvoorderstraat via de Henegouwerlaan en de Tiendstraat naar de plaats delict bij restaurant Ryad. Het slachtoffer stond daar met een groepje jonge mannen. Die stoven weg zodra er werd geschoten.
De politie wil nog graag met hen in contact komen. Wat hebben zij gezien en wat was hun relatie tot slachtoffer Jaison Baptista Lopes Sanches?

Deel uw beelden
Uit de beelden lijkt het of de dood van Jaison Sanches een doelbewuste liquidatie betrof. Of Jaison daadwerkelijk het doelwit was, is één van de onderwerpen van onderzoek. Denkt u informatie te hebben over een mogelijk motief, neem alstublieft contact op met de politie.
Ook als u over aanvullende beelden beschikt waarop de verdachte kan staan, hoort de politie heel graag van u. Mogelijk heeft iemand opnamen van een deurbelcamera daar in de omgeving of stond de dashcam van uw auto er aan.