15-jarige in elkaar geslagen door groep minderjarigen; politie zoekt getuigen

15-jarige in elkaar geslagen door groep minderjarigen; politie zoekt getuigen

Geplaatst op 15 november 2022, om 14:58 uur

HAARLEM – De politie onderzoekt een zware mishandeling die afgelopen maandag rond 17.15 plaatsvond op de Gedempte Voldersgracht in Haarlem. Een 15-jarige jongen raakte hierbij gewond en moest naar het ziekenhuis. Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen.

De 15-jarige jongen werd geschopt en geslagen door een groep jongens. Wat vooraf ging aan de mishandeling is nog niet duidelijk. Op het moment van de mishandeling was er een grote groep omstanders. De politie roept een ieder op die informatie heeft over de mishandeling zich te melden.

 

Signalementen

De politie zoekt een groep van drie tot zes jongens tussen de 13 en 15 jaar oud. De jongens waren donker gekleed en renden na de aanval weg door de Zuiderstraat in de richting van de Gedempte Oude Gracht.