Brand in bovenwoning bij Optiek in Velp

Brand in bovenwoning bij Optiek in Velp

Geplaatst op 11 november 2022, om 21:18 uur

VELP – Bij van Wissing Optiek, op de Hoofdstraat in Velp heeft vrijdagavond de zolder van een bovenwoning in brand gestaan.

Om 20:00 uur ontdekten de bewoner de brand zelf, een bluspoging mocht niet baten waarop de brandweer is gealarmeerd. De brandweer heeft ter plaatse opgeschaald na middelbrand, omdat er mogelijk nog meerdere personen in de woning aanwezig zouden zijn. Dit bleek niet zo te zijn. De ambulance is ook nog ter plaatse geweest en heeft één persoon nagekeken maar die hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Savage is ingeschakeld om te kijken of de bewoners van het pand vannacht in de woning kunnen verblijven. Er kwamen veel mensen kijken bij het incident, veel ouders met kinderen waren buiten vanwege Sint Maarten.

Foto: Persbureau Heitink