Verwarde man steekt woning in de brand

Verwarde man steekt woning in de brand

Geplaatst op 10 november 2022, om 09:26 uur

AMSTERDAM – Een verwarde man heeft woensdagavond z’n woning in de brand gestoken in Amsterdam-West.

Meerdere hulpdiensten spoedde zich rond kwart over zeven naar de woning aan de Bestevaerstraat. De deur van de woning werd ingeramd waarna politie de woning binnenviel. De bewoner had ondertussen zijn woning in de brand gestoken.

De verwarde man is naar buiten gebracht en heeft handboeien omgekregen terwijl de brandweer de woning ging blussen. Een agent heeft ondertussen via de geluidsinstallatie van de politiewagen de bewoners van de omliggende woningen gevraagd om naar buiten te komen in verband met de brand. Nadat de brand geblust was is de woning geventileerd. De bewoners zal passende zorg krijgen.

Foto: Michel van Bergen