21-jarige en 18-jarige verdacht van steekpartij in skatepark

21-jarige en 18-jarige verdacht van steekpartij in skatepark

Geplaatst op 7 november 2022, om 16:52 uur

KOOG AAN DE ZAAN– Een 21-jarige man uit Wormerveer en een 18-jarige man uit Amsterdam zijn maandagmiddag gewond geraakt bij een steekpartij in Koog aan de Zaan. Beide mannen zijn door de politie in het ziekenhuis als verdachte aangehouden.

Maandag rond 13.35 uur ging het mis op de Verzetstraat, bij een skatebaan onder de A8. Vlakbij deze locatie werd door agenten een slachtoffer met letsel aangetroffen. Dit slachtoffer is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht per ambulance. In het ziekenhuis heeft zich korte tijd later een tweede slachtoffer gemeld.

Beide mannen zijn door de politie als verdachte aangemerkt. Hun rol en betrokkenheid zal door de politie onderzocht worden. Getuigen en / of mensen met informatie kunnen contact opnemen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

2022233116

Foto’s: Michel van Bergen