Gewapende overval op een bedrijf, dader gevlucht

Gewapende overval op een bedrijf, dader gevlucht

Geplaatst op 4 november 2022, om 10:11 uur

HEERLEN – Rond de klok van 01:40 uur ontving de meldkamer van de politie een melding van een overval op een bedrijf aan de Klompstraat in Heerlen. Daarbij is door de overvaller gedreigd met een vuurwapen. Er is geen buit gemaakt en er zijn geen gewonden gevallen. Bezoekers en personeel van het bedrijf zijn flink geschrokken.

De dader is gevlucht richting de Spoorsingel. De overvaller – volgens het signalement een man van rond de 30 jaar – droeg donkere kleding en een petje.

Onderzoek
Politieagenten zijn in en rond het centrum van Heerlen op zoek naar de verdachte. En de recherche doet onderzoek in en om het pand. Camerabeelden en sporen worden veiliggesteld. Getuigen die ten tijde van de overval in het pand waren, worden gehoord.