Dode door ongeluk met drie voertuigen op snelweg

Dode door ongeluk met drie voertuigen op snelweg

Geplaatst op 4 november 2022, om 19:14 uur

ENSCHEDE – Door een ongeluk op de A35 bij Enschede in de richting van Duitsland is vrijdag een 39-jarige man uit diezelfde plaats omgekomen. Volgens de politie waren er drie voertuigen betrokken bij het ongeluk dat rond 17.00 uur gebeurde.

Of er meer mensen gewond zijn geraakt, is niet bekend. De politie meldt dat andere betrokkenen ter plaatse zijn nagekeken.

De A35 in de richting van Duitsland is door het ongeluk afgesloten. Rijkswaterstaat verwacht de weg rond 20.30 uur vrij te kunnen geven.

Het verkeer wordt op twee manieren omgeleid. Het lokale verkeer kan omrijden via Westerval (N18). Het verkeer richting Münster (Duitsland) kan vanaf knooppunt Buren omrijden via de A1, A30 (D) en A31 (D).

Door: ANP