FOTO UPDATE: Vrouw dood bij incident tussen patiënten in ziekenhuis

FOTO UPDATE: Vrouw dood bij incident tussen patiënten in ziekenhuis

Geplaatst op 3 november 2022, om 07:22 uur

DEN BOSCH – In het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch is in de nacht van woensdag op donderdag een 78-jarige vrouw overleden bij een incident tussen patiënten op een afdeling. Wat er is gebeurd is nog onduidelijk, de politie doet onderzoek.

Het ziekenhuis heeft het overlijden van de vrouw aan de politie meegedeeld. Ze was daar opgenomen. De vrouw komt uit Vlijmen. Het ziekenhuis spreekt van een “tragisch incident”. “Onze gedachten gaan uit naar de familie van de overleden patiënt”, aldus het ziekenhuis in een verklaring op de eigen website.

De politie verwacht later op donderdag meer over het incident bekend te kunnen maken. Het is nog onduidelijk of er aanhoudingen zijn gedaan wegens het incident.

Foto’s: Bart Meesters

Door: ANP