foto update: Vrouw (32) en hond komen om het leven bij ongeval

foto update: Vrouw (32) en hond komen om het leven bij ongeval

Geplaatst op 3 november 2022, om 13:22 uur

SCHARENDIJKE – Door een verkeersongeluk in Zeeland zijn donderdagochtend een 32-jarige vrouw en een hondje overleden. Rond 07.30 uur botsten twee auto’s op elkaar op de Brouwersdam (N57) in de buurt van Scharendijke. De 32-jarige vrouw uit Vlaardingen en het hondje zaten in een van de auto’s en zijn ter plekke overleden.

De bestuurder van de andere auto, een 27-jarige man uit Dirksland (Zuid-Holland), werd na het ongeluk eerst gewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij is inmiddels aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een dodelijk verkeersongeluk. In de auto’s zaten geen andere mensen.

De weg was volledig afgesloten voor verkeer vanwege politie-onderzoek. De weg is rond 14.00 uur weer vrijgegeven.

Foto’s via Twitter:@Wis_Jeroen