Doden crash N50 zijn verdachte (41) en man en vrouw (68 en 67)

Doden crash N50 zijn verdachte (41) en man en vrouw (68 en 67)

Geplaatst op 3 november 2022 11:51 uur | Laatst bijgewerkt op 3 november 2022 11:59

KAMPEN – De mensen die woensdagavond zijn omgekomen bij een ernstig ongeluk op de N50 bij het Overijsselse Kampen zijn een man (41) die op de vlucht was na een zware mishandeling en twee mensen in een ander voertuig. Het gaat om een vrouw van 67 en een man van 68 uit Emmeloord die niet betrokken waren bij het geweldsincident, zegt de politie donderdag. De crash gebeurde tijdens een politieachtervolging.

De mishandeling in de “relationele sfeer” vond rond 18.30 uur plaats aan de Sportlaan in het Groningse Bedum. De man, die verdacht werd van poging tot doodslag, ging ervandoor maar werd later gesignaleerd op de A6. Hierop is de achtervolging ingezet. De man ging er met hoge snelheid vandoor. Op de N50 botste hij op het voertuig van de twee slachtoffers.

Omdat er sprake was van een achtervolging wordt onderzoek gedaan door de rijksrecherche.

facebook

Door: ANP