UPDATE: (VIDEO’S) Grote brand op industrieterrein vlak naast de A12

UPDATE: (VIDEO’S) Grote brand op industrieterrein vlak naast de A12

Geplaatst op 2 november 2022, om 12:25 uur

DEN HAAG – In een pakhuis aan de Rhone in Den Haag is woensdag een grote brand uitgebroken. Volgens de brandweer komt daarbij veel rook vrij. Meerdere eenheden uit de regio zijn uitgerukt om het vuur op het industrieterrein te bestrijden. Er zijn geen gewonden gevallen.

De brandweer meldt dat het pakhuis volledig in brand staat en daarom niet te betreden is. Een drone is ingezet om vanuit de lucht een goed beeld te krijgen. Ook is er een blusrobot ingezet. In het pakhuis ligt volgens de brandweer verpakkingsmateriaal.

Rijkswaterstaat heeft op de naastgelegen A4 bij Leidschendam een snelheidsbeperking in beide richtingen ingesteld vanwege de rook. De politie heeft meerdere wegen in de omgeving afgezet. Omwonenden kregen het advies ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te zetten.

De metershoge rookwolken zijn ook te zien vanaf Zoetermeer, Loosduinen en Stompwijk. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

 

Door: ANP