Taxichauffeur aangehouden in verband met dodelijke aanrijding

Taxichauffeur aangehouden in verband met dodelijke aanrijding

Geplaatst op 2 november 2022, om 14:00 uur

BREDA – Een 48-jarige taxichauffeur uit Etten-Leur is dinsdag 1 november aangehouden. De verdachte reed op 30 oktober rond 4.15 uur een 23-jarige Bredanaar aan op de Lunetstraat. Die reed daar op dat moment op zijn fiets De man kwam na het ongeval in het ziekenhuis te overlijden.

Na het ongeval deed de politie ter plaatse langdurig onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De verdachte werd daarbij al kort gehoord. Ook werd zijn telefoon in beslag genomen. In overleg met de officier van justitie is de chauffeur dinsdag aangehouden, zijn rijbewijs is ingevorderd. De verdachte is in verzekering gesteld.

LEES OOK: Fietser (23) overleden door aanrijding met taxibusje