Bejaarde bewoonster breekt heup bij woninginbraak

Bejaarde bewoonster breekt heup bij woninginbraak

Geplaatst op 2 november 2022, om 14:08 uur

HORN – Op dinsdagmiddag 1 november ontving de politie een melding van een woningoverval aan de Heer Willemstraat in Horn. Het bleek hier uiteindelijk niet te gaan om een overval, maar om een inbraak. De bejaarde bewoonster van de woning is bij het ontdekken van de inbraak ter val gekomen en heeft daarbij haar heup gebroken.

De twee inbrekers – twee vrouwelijke tieners met een getinte huidskleur – zijn op enig moment de woning binnengetreden. Toen de bewoonster van het pand de woning binnenkwam, ze de twee meiden vermoedelijk gevlucht richting de Mussenberg of de Heer Willemstraat. De bewoonster is bij het ontdekken van de inbraak ter val gekomen en heeft daarbij haar heup gebroken. Onduidelijk is nog of de inbrekers hier een aandeel in hebben gehad.

Camerabeelden en meer informatie

De politie heeft diezelfde middag en avond nog een buurtonderzoek gedaan. Maar de politie is nog op zoek naar aanvullende informatie en camerabeelden in en rond de omgeving van de Heer Willemstraat. Om zo meer informatie over de twee inbrekers te krijgen.

Heeft u die middag iets gezien? Of beschikt u over camerabeelden waarop de verdachten te zien zijn? Deel dit met de politie. Dat kan via 0900-8844, anoniem via 0800-6070 of via www.politie.nl/upload.