Verdachte (25) aangehouden voor zedenincidenten op camping

Verdachte (25) aangehouden voor zedenincidenten op camping

Geplaatst op 31 oktober 2022, om 13:54 uur

RHEEZE – De politie heeft maandag een 25-jarige man uit de gemeente Hardenberg aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij twee zedenincidenten met minderjarige kinderen op een camping in Rheeze in 2021. Het onderzoek naar beide incidenten is nog volop gaande.

Op 25 april en 12 juli 2021 waren twee minderjarige kinderen slachtoffer van een ernstig zedenincident in een toiletgebouw op de camping. Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar beide incidenten. Daarbij vroeg de politie meerdere keren aandacht voor deze zaken, onder andere in Opsporing Verzocht. Het onderzoek heeft nu geleid tot de aanhouding van de verdachte.

In het belang van het nog lopende onderzoek en in verband met de privacy van betrokkenen doet de politie op dit moment geen verdere mededelingen.

Door: ANP