Man beschoten terwijl hij in zijn geparkeerde auto zat

Man beschoten terwijl hij in zijn geparkeerde auto zat

Geplaatst op 31 oktober 2022, om 12:27 uur

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een beschieting van een voertuig op de Stampioenstraat in Rotterdam. Dit gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag.

Een man wist zaterdagavond niet wat hem overkwam toen hij beschoten werd terwijl hij in zijn geparkeerde auto zat. Het slachtoffer is uiteindelijk gevlucht uit de auto en raakte gelukkig niet gewond. De verdachte sloeg op de vlucht. Er zijn meerdere inslagen en hulzen gevonden.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident. Mogelijk heeft u iets opvallends gezien of gehoord en/of heeft u informatie over mogelijke verdachte(n). Ook camerabeelden zijn heel erg welkom. Heeft u info? Neem contact op met de politie