UPDATE: Auto belandt over de kop bij ernstig ongeval, traumaheli ter plaatse

UPDATE: Auto belandt over de kop bij ernstig ongeval, traumaheli ter plaatse

Geplaatst op 30 oktober 2022, om 21:22 uur

LUNTEREN – Op de Lage Valkenseweg bij Lunteren heeft zondagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Rond 20.45 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing. Een van hen kwam over de kop in de greppel tot stiltand. Een traumahelikopter is ter plaatse gekomen voor medische assistentie.

Twee slachtoffers zijn zwaargewond geraakt en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een ander slachtoffer is bij het ongeluk licht gewond geraakt. De weg was langere tijd dicht. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s: Daniel Hol & William Harthoorn