Meerdere hulpdiensten naar gewonde wandelaar op moeilijk bereikbare heide

Meerdere hulpdiensten naar gewonde wandelaar op moeilijk bereikbare heide

Geplaatst op 30 oktober 2022, om 18:34 uur

DOORWERTH – Op de heide ver langs de Utrechtseweg in Doorwerth is zondagavond een persoon gevallen tijdens het wandelen, zo vertelt de politie ter plekke. De val zorgde voor een grote inzet bij de hulpdiensten.

De melding werd rond 16:20 uur gedaan bij 112. Ter plekke bleek een wandelaar gevallen te zijn en bleek dat de exacte locatie nog behoorlijk zoeken en lastig te bereiken was. Ook een traumahelikopter kwam ter plekke en zij hebben het slachtoffer gevonden, de landing ingezet en gelijk de medische hulp verleend. Ondertussen kwamen enkele brandweerlieden lopend aan bij de wandelaar. De wandelaar is, na lange tijd ter plekke medische behandeld te zijn, per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe ernstig de verwondingen zijn, is nog niet bekend.

Alle hulpdiensten konden hierna weer retour, waarna de rust in het bos weer wederkeerde.

foto’s: Persbureau Heitink