VERMIST: 26-jarige Claudia al bijna twee dagen vermist

VERMIST: 26-jarige Claudia al bijna twee dagen vermist

Geplaatst op 29 oktober 2022, om 19:15 uur

WORMERVEER – De politie is op zoek naar de vermiste 26-jarige Claudia Perez De Vinaspre Torne uit Wormerveer. Ze is voor het laatst gezien op donderdagavond rond 20.00 uur bij de Openbare Bibliotheek aan de Oosterdokskade vlakbij Amsterdam Centraal.

Een woordvoerder van de politie laat tegenover NH Nieuws weten dat er zorgen zijn over de toestand van Claudia. “We willen graag weten waar ze is. We hopen dat ze zelf contact opneemt of dat mensen haar gezien hebben”, zegt hij.

Op de dag van verdwijning droeg Claudia een zwart-wit gestreepte blouse met een blauwe spijkerbroek en witte sneakers. Ze had een felgele rugzak bij zich met daarin een laptop. Claudia heeft bruine ogen en bruin haar. Ze is 1,60 meter lang.

Mensen die weten waar Claudia is, of die haar hebben gezien, kunnen contact opnemen via de politie.

Foto: Politie