Verdachte aangehouden na overlijden 27-jarige man

Verdachte aangehouden na overlijden 27-jarige man

Geplaatst op 28 oktober 2022, om 13:07 uur

ALMELO – Op zaterdag 15 oktober deed de recherche onderzoek in een woning aan de Treubstraat in Almelo na het aantreffen van een bewusteloze man met letsel.

De man is naar het ziekenhuis gebracht. Vorige week zondag is de man overleden aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt de omstandigheden die hebben geleid tot het letsel waaraan het slachtoffer een week na het incident is overleden. Het onderzoek heeft inmiddels geleid tot de aanhouding van een 37-jarige man uit Roemenië. Hij wordt verdachte van doodslag dan wel zware mishandeling met de dood tot gevolg. De man wordt vandaag voorgeleid bij de Rechter-Commissaris. Deze week is sectie op het lichaam verricht en zijn een aantal betrokkenen gehoord. Bij dit onderzoek worden ook de eerdere bevindingen van de forensische opsporing worden meegenomen. Zij verrichtten zaterdag 15 oktober al uitgebreid onderzoek op en rond de plek van het incident.

Het slachtoffer is een 27-jarige man uit Roemenië.