Doodgestoken man (63) blijkt bekende kermisexploitant

Doodgestoken man (63) blijkt bekende kermisexploitant

Geplaatst op 28 oktober 2022, om 16:46 uur

BEST – De man die is overleden bij de dodelijke steekpartij in Best is de 63-jarige Ad Bierens uit Eindhoven, het andere slachtoffer is zijn 39-jarige stiefzoon. Dat melden bronnen aan Boevennieuws.pro.

donderdagavond werd Ad Bierens rond 23.30 uur zwaargewond aangetroffen op de stoep aan de Koningin Julianaweg-Zuid in Best, hij zou het slachtoffer zijn geworden van een steekpartij. De man is nog gereanimeerd maar overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Ook zijn zoon raakte gewond, de 39-jarige man uit Best is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De twee mannen lagen voor cafetaria De Smulhoek en het naastgelegen Ons Café. Een omstander trof de slachtoffers buiten aan en heeft vervolgens eerste hulp verleend en de hulpdiensten ingeschakeld.

Ad Bierens
Ad Bierens is een bekend figuur in Eindhoven doordat hij vaak op de kermis te vinden is met zijn oliebollenkraam. Wat er exact is gebeurd is nog altijd onduidelijk. Volgens de politie zou er aan de steekpartij een ruzie vooraf zijn gegaan. De politie is afgelopen nacht de hele nacht bezig geweest met forensisch onderzoek. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

De politie heeft een 55-jarige man uit Best aangehouden als verdachte. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.  Vrijdagavond staat de kermiswereld stil bij zijn dood en wordt er op verschillende kermissen door het land twee minuten stilte gehouden, meldt Omroep Brabant.