14-jarig meisje door jongen van fiets getrapt bij tunneltje

14-jarig meisje door jongen van fiets getrapt bij tunneltje

Geplaatst op 28 oktober 2022, om 14:11 uur

SCHAGEN – Dinsdagochtend is een 14-jarig meisje ter hoogte van het tunneltje Menisweg in Schagen van haar fiets geschopt.

Rond 08:35 gebeurde het incident. Het slachtoffer reedt een jongen voorbij waarna zij een harde trap voelde tegen haar fiets. Ze raakte de controle over het stuur kwijt en viel met haar hoofd op de stoeprand. De politie zoekt getuigen die meer weten over dit incident. Zo zoeken zij een jongen die op de stoep stond of liep. Hij droeg een donkerkleurig trainingspak.

Het minderjarige meisje houdt een lichte hersenschudding aan het voorval over.

Help u mee met politieonderzoek
De politie is op zoek naar getuigen die het incident hebben zien gebeuren of anderszins meer weten. Heeft u nog niet met de politie gesproken, dan komen zij graag met u in contact. Bel 0900 8844 of meldt het anoniem via 0800 7000 of ga naar Meld Misdaad Anoniem.