Vrouw (24) gaat volledig door het lint in wachtrij Walibi, schopt 18-jarige in elkaar

Vrouw (24) gaat volledig door het lint in wachtrij Walibi, schopt 18-jarige in elkaar

Geplaatst op 27 oktober 2022, om 14:43 uur

DRONTEN – Een 24-jarige vrouw uit Apeldoorn is vorige week vrijdag aangehouden vanwege een zware mishandeling bij een achtbaan in Walibi Holland. Tijdens de Halloween Fright Nights ging de vrouw volledig door het lint tegen een andere bezoekster, een 18-jarige vrouw.

De twee stonden volgens Looopings.nl in de wachtrij voor de achtbaan Lost Gravity toen de 24-jarige vrouw werd gevraagd wat afstand te houden. Volgens een getuige zou ze onder invloed van verdovende middelen zijn geweest.

Met behulp van beveiligers en politie kon de 24-jarige vrouw uiteindelijk worden ingerekend.