Scooterrijder (13) vlucht bij zien van politie, passagier gewond

Scooterrijder (13) vlucht bij zien van politie, passagier gewond

Geplaatst op 27 oktober 2022, om 14:11 uur

SINT ANNALAND – Een scooterrijder is woensdagavond gevlucht bij het zien van een politiemotor in Sint-Annaland.

Het ongeval gebeurde omstreeks 20:10 uur nabij het tankstation. Bij het zien van een politiemotor wilde de 13-jarige scooterrijder ervandoor gaan. Uiteindelijk is de scooterrijder met zijn passagier onderuitgegaan op de Spuistraat waarbij de passagier gewond is geraakt. De bestuurder van de scooter is doorverwezen naar bureau Halt. Zo laat een politiewoordvoerder desgevraagd weten. Ambulancepersoneel heeft de bijrijder ter plaatse behandeld en naar het ziekenhuis overgebracht.

Bekenden van het slachtoffer hebben de scooter meegenomen. Waarom de scooterrijder op de vlucht sloeg is onduidelijk.

Foto’s: Venema Media