Schietpartij op klaarlichte dag, één gewonde

Schietpartij op klaarlichte dag, één gewonde

Geplaatst op 27 oktober 2022, om 11:37 uur

ZAANDAM – Bij een schietpartij raakte woensdagmiddag rond 16.35 uur op de Panneroodstraat in Zaandam een 33-jarige man uit Almere gewond. Na een melding trof de politie op straat een gewonde man aan. Hij is ter plekke door ambulancemedewerkers behandeld en vervolgens naar een ziekenhuis gebracht.

De politie heeft direct de omgeving afgezet en is een rechercheonderzoek begonnen. Daar is ook de forensische opsporing bij ingezet. In een Burgernetbericht is gistermiddag al bekend gemaakt dat de politie op zoek is naar 3 mannen, die mogelijk betrokken zijn bij dit incident. Van hen is bekend dat één man een donkere huidskleur heeft en een groen jack droeg. Eén van de andere mannen heeft ook een donkere huidskleur en hij droeg vermoedelijke een lange zwarte jas. De derde man is licht getint en ook hij droeg een groene jas.

Informatie?
Het opsporingsteam komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord. Ook ontvangen rechercheurs graag camerabeelden of eventuele dashcambeelden. Heeft u informatie wat het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op via 0900-8844. Of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. De opsporingstiplijn is te bereiken via 0800-6070.