Vrouw niet meer verdacht van dodelijke val uit bestelbus

Vrouw niet meer verdacht van dodelijke val uit bestelbus

Geplaatst op 26 oktober 2022, om 12:53 uur

RIJSBERGEN– De vrouw (34) die eerder werd opgepakt na een dodelijk ongeluk in het Brabantse Rijsbergen, is niet langer een verdachte. Dit meldt de politie woensdag. Bij het ongeval zaterdagavond kwam een 27-jarige man, haar vriend, om het leven nadat hij vanuit een rijdende bestelbus op het wegdek terechtkwam.

Omdat de vrouw samen met hem in de bestelbus zat, werd zij als verdachte gezien. Maar uit onderzoek blijkt dat zij er niet voor kan hebben gezorgd dat de man uit het voertuig viel, legt de politie uit. “De vrouw zat waarschijnlijk voorin de bestelbus en de man zat achterin, in de laadruimte. Hij moet ofwel uit het voertuig zijn gevallen, ofwel het zelf hebben verlaten.”

De vrouw is dinsdag vrijgelaten.

LEES OOK Man uit Breda overleden na val uit rijdende bestelbus, vriendin aangehouden

Door: ANP