Man uit Breda overleden na val uit rijdende bestelbus, vriendin aangehouden

Man uit Breda overleden na val uit rijdende bestelbus, vriendin aangehouden

Geplaatst op 23 oktober 2022, om 10:51 uur

RIJSBERGEN – Een 31-jarige man uit Breda is zaterdagavond op de Bredaseweg bij het Brabantse Rijsbergen vanuit een rijdende bestelbus op de weg terechtgekomen. Hij overleed later in het ziekenhuis. Zijn vriendin, een 34-jarige vrouw uit Breda, die ook in het voertuig zat is aangehouden.

Een automobilist reed rond 23.30 uur over de Bredaseweg, ter hoogte van Rijsbergen, en zag een stilstaande auto op de weg staan. Hiernaast lag een gewonde man op het wegdek. Direct werden de hulpdiensten ingeschakeld. De zwaargewonde man werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis overleed hij aan zijn verwondingen. Omdat niet duidelijk is wie het voertuig bestuurde en hoe de man op het wegdek terecht is gekomen, is de 34-jarige vrouw direct aangehouden.

Dashcambeelden

Reed u zaterdagavond 22 oktober even voor 23.30 uur in de omgeving van de Bredaseweg en heeft u een dashcam? Bekijk dan graag uw beelden of er een witte Mercedes Benz type Citan op te zien is. Deze beelden kan de politie goed gebruiken bij haar onderzoek. U kunt deze beelden uploaden via het tipformulier. Ook als u andere informatie heeft omtrent dit onderzoek, dan hoort de politie dit graag. Bel het politienummer 0900–8844, anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800–7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Vermeld hierbij het dossiernummer 2022280707.