Man gereanimeerd op de A12

Man gereanimeerd op de A12

Geplaatst op 26 oktober 2022, om 17:34 uur

DUIVEN – Op de A12 bij Duiven is woensdagmiddag een man gereanimeerd na een onwelwording in zijn auto.

Rond 15.15 uur gebeurde het incident. De automobilist reed in de richting van Arnhem toen hij ter hoogte van de afrit A12 Westervoort onwel werd. Hij reed via de groenstrook de toerit op en kwam tegen de vangrail tot stilstand.

Vele automobilisten die het zagen gebeuren zijn gestopt en zijn begonnen met het reanimeren van de man. Daarna hebben de hulpverleners het overgenomen. Volgens de politie is hij in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

De auto had fikse schade en is geborgen door een bergingsbedrijf. De toerit A12 richting Arnhem was vanwege het incident tijdelijk afgesloten. Ook het verkeer op de snelweg had hinder vanwege de baan afsluiting.

Foto’s: Roland Heitink