Man (25) vermist uit Dirkshorn, motor gevonden in duingebied

Man (25) vermist uit Dirkshorn, motor gevonden in duingebied

Geplaatst op 22 oktober 2022, om 11:37 uur

DIRKSHORN – De 25-jarige Siemon Persoon is sinds vrijdag vermist uit vermoedelijk Dirkshorn. Er is voor het laatst contact geweest met hem op donderdag omstreeks 22.00 uur. De heer Persoon is vertrokken in de richting van Groote Keeten/Callantsoog.

Zijn voertuig, een donkergrijze motor van het merk Yamaha, voorzien van het kenteken MZ-09-SN, is inmiddels aangetroffen in het duingebied.
Siemon Persoon is te herkennen aan zijn motorkleding, bestaande uit een zwart jack en een lichtgrijze spijkerstofbroek. Hij is ongeveer 192 cm lang, heeft een blanke huidskleur, donkere wenkbrauwen en kort donkergekleurd haar.

Gegevens
Roepnaam: Siemon
Naam: Siemon Persoon
Huidige leeftijd: 25 jaar
Lengte: 192 cm
Haarkleur Donker
Geslacht: Man