Jongen (15) raakt gewond door steekpartij in Rotterdam

Jongen (15) raakt gewond door steekpartij in Rotterdam

Geplaatst op 22 oktober 2022, om 10:16 uur

ROTTERDAM – Een 15-jarige jongen uit Hoogvliet is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.10 uur gewond geraakt door een steekpartij op het Beursplein in het centrum van Rotterdam. Volgens de politie was hij aanspreekbaar en per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe de jongen er aan toe is, is niet bekend.

Het slachtoffer was vrijdagavond in de Witte de Withstraat aanwezig bij wat onenigheid tussen diverse jongeren, dat snel gesust was. Rond middernacht was hij met zijn gezelschap op de Coolsingel ter hoogte van het Beursplein. Daar zagen ze dezelfde jongeren als waarmee eerder heibel was in de Witte de Withstraat. Deze groep stormde op de jongen af en één uit de groep stak de 15-jarige jongen met een mes. Daarna vluchtte de groep direct weg.

De dader wist te ontkomen. De politie is nog op zoek naar hem.

Door: ANP