Politieduikers kammen water uit bij knooppunt Empel voor onderzoek ongeval Hebe en Sanne

Politieduikers kammen water uit bij knooppunt Empel voor onderzoek ongeval Hebe en Sanne

Geplaatst op 21 oktober 2022, om 10:55 uur

DEN BOSCH – De politie verricht vrijdagochtend “vervolgonderzoek” op de plek waar Sanne (26) en Hebe (10) om het leven kwamen, de verbindingsboog in knooppunt Empel (A59/A2) bij Den Bosch. Een woordvoerder van de politie bevestigt berichtgeving hierover door Omroep Brabant.

“We doen dat om een beeld te krijgen wat er is gebeurd”, aldus de zegsman. De politie is met meerdere duikers aanwezig om het achterliggende water bij het knooppunt uit te kammen. Hij verwacht dat het onderzoek ongeveer tot het middaguur duurt, maar “het kan ook uitlopen”, aldus de woordvoerder. Een deel van de weg bij de vindplaats is “afgekruist”, zodat de onderzoekers veilig hun werk kunnen doen.

Tussen Engelen en het knooppunt staat een file van 4,4 kilometer als gevolg van het politieonderzoek.

Donderdag bevestigde de politie dat de sinds maandag vermiste Sanne en Hebe om het leven zijn gekomen, vermoedelijk als gevolg van een ongeval. Sanne vertrok afgelopen maandag uit Raamsdonkveer samen met het gehandicapte meisje Hebe in een zwarte Kia Picanto. Ze had Hebe opgehaald bij een dagcentrum en zou vanaf daar naar Vught rijden, waar het meisje woonde. Daar kwamen ze echter nooit aan.

Foto’s: Bart Meesters