Bouwvakkers (16 en 58) gewond na metershoge val in centrum Den Bosch

Bouwvakkers (16 en 58) gewond na metershoge val in centrum Den Bosch

Geplaatst op 21 oktober 2022, om 14:48 uur

DEN BOSCH – In het centrum aan de Parade in Den Bosch zijn vrijdagmiddag twee bouwvakker gewond geraakt.

De mannen waren bezig met werkzaamheden aan een pand op de hoek van de Peperstraat. Volgens de politie ‘liggen de slachtoffers op een lastige plek’ waardoor hulpverlening moeizaam verloopt. Inmiddels ligt een van de mannen in de ambulance. Er zijn vijf ambulances ter plaatse. Er is ook een traumahelikopter geland. De Parade is afgezet. Volgens een 112-correspondent van Omroep Brabant is een van de mannen na een metershoge val in de kelder van het pand terechtgekomen. De andere gewonde viel volgens de correspondent op een lager gelegen steiger. De slachtoffers een 16-jarige jongen uit Vlijmen en een 58-jarige zijn aanspreekbaar door de ambulances naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie doet onderzoek na het ongeval.

Foto’s: Bart Meesters