Derde verdachte aangehouden voor woningoverval

Derde verdachte aangehouden voor woningoverval

Geplaatst op 20 oktober 2022, om 14:05 uur

DEN HAAG – De politie heeft op woensdag een 20-jarige man op straat in Amsterdam aangehouden.

De aangehouden Amsterdammer wordt ervan verdacht dat hij samen met twee andere mannen betrokken is geweest bij een woningoverval in de Stavangerstraat. De twee andere mannen een 21-jarige en 19-jarige zitten nog steeds vast. De drie woningovervallers worden er van verdacht dat zij op dinsdag 14 september rond 12.00 uur een woning aan de Stavangerstraat hebben overvallen. Bij deze woningoverval raakte een bewoner gewond.

Beelden getoond
Van de drie verdachten werden beelden getoond in de opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht. Ook werden er beelden getoond van de overvallers op sociale media en op politie.nl. Na het tonen van de foto’s van de woningovervallers ontving de politie meerdere tips. De beelden van de aangehouden verdachten zijn inmiddels verwijderd.