VIDEO Inbraak in schuur lijdt tot felle brand in een schuur

VIDEO Inbraak in schuur lijdt tot felle brand in een schuur

Geplaatst op 19 oktober 2022, om 12:49 uur

WESTERVOORT – Een vergissing van een inbreker is mogelijk de oorzaak van de felle brand in de nacht van zaterdag op zondag in een schuur aan de Bergse Maat in Westervoort.

Dat zegt de zoon des huizes Angelo Damen bij de uitzending van dinsdagavond in 112vandaag. Zijn vader liep ernstige brandwonden op. Toen zijn vader die deur opende, ontplofte de boel en sloegen de vlammen naar buiten. Hij ligt in het Brandwondencentrum in Beverwijk en wordt daar gehandeld aan zijn brandwonden.

De vader laat in de uitzending weten dat het na omstandigheden goed met hem gaat, hij heeft wel veel pijn wat ze proberen te onderdrukken met pijnstillers. Zijn hand is grotendeels verbrand en 25 procent van zijn lichaam. ‘Ik denk dat de inbreker heeft geprobeerd mijn scooter te stelen, maar kortsluiting heeft veroorzaakt door de draden verkeerd met elkaar te verbinden’ verteld de zoon tegen de verslaggever van 112Vandaag.

De politie doet momenteel nog onderzoek naar de zaak,. Heeft u tips? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Het tv-programma 112 Vandaag is iedere werkdag te zien om  21.30 uur op RTL 5.

Foto’s: Persbureau Heitink