Goede vriend van vermiste Sanne: ‘Ik weiger te geloven dat ze dood is’

Goede vriend van vermiste Sanne: ‘Ik weiger te geloven dat ze dood is’

Geplaatst op 19 oktober 2022, om 14:57 uur

NEUNEN – Mark Deckers uit Nuenen zit er helemaal doorheen sinds hij maandag hoorde dat een van de belangrijkste personen in zijn leven, Sanne Bos, vermist is. Hij zou geen oog dicht meer hebben gedaan. ‘Ik weiger te geloven dat ze dood is.’ Dat verteld hij in een kort interview met lokale omroep Studio 040.

Een telefoontje van de moeder van Hebe afgelopen maandag gooide zijn leven op zijn kop. ‘Waar is Sanne?’, klonk het. De 26-jarige begeleidster uit Den Bosch had eerder die dag Hebe opgehaald in Raamsdonkveer. Hebe is een meisje met een beperking die 24 uur per dag zorg nodig heeft.

“Je gaat kapot. Je gaat kapot van het nieuws”, reageert Mark geëmotioneerd tegenover het telefoongesprek met Studio 040. “Na mijn vrouw en kinderen is zij de belangrijkste persoon in mijn leven.” De vermissing vergt dan ook zijn tol, fysiek en mentaal. “Ik ben niet meer thuis geweest, heb niet meer geslapen. Ik stop pas met zoeken als we haar hebben gevonden. Ze is mijn alles.”

Lees ook:
– FOTO UPDATE Zoektocht naar vermiste Hebe en Sanne hervat
– Politie roept mensen op foto van vermiste Hebe en Sanne te delen