Dit zijn de vermiste Hebe en Sanne: ‘Ze hebben een hele bijzondere band’

Dit zijn de vermiste Hebe en Sanne: ‘Ze hebben een hele bijzondere band’

Geplaatst op 19 oktober 2022, om 20:24 uur

WASPIK – De 10-jarige Hebe Zwart en de 26-jarige Sanne Bos worden sinds maandagmiddag vermist.

Sanne is de begeleidster van Hebe en hun band is bijzonder te noemen zegt de familie van Hebbe. Sanne is al jaren betrokken bij het gezin. De zorg voor Hebe is zo specifiek dat haar ouders anderhalf jaar geleden het Hebehuis hebben opgericht. Hebe krijgt daar zorg en begeleiding in haar eigen appartement in het huis waar ze met haar ouders en twee zusjes woont. Soms logeert ze hier ook samen met haar begeleider. Wat vooral nu zorgwekkend is, is dat Hebe 24uurs zorg nodig heeft. Het meisje kan niet zelfstandig functioneren en is afhankelijk van nabijheid en begeleiding. Als ze overprikkeld wordt kan dit moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen.

Aan het eind van maandagmiddag werd Hebe opgehaald in Raamsdonksveer door Sanne, die haar naar huis zou brengen. Ze vertrokken vanuit de Sint Theresiastraat in een zwarte Kia Picanto met het kenteken PR-425-K. Het vermiste tweetal zou voor het laatst gezien zijn op de A59 ter hoogte van Waspik.

Iedereen wordt gevraagd foto´s te delen en informatie direct bij de politie en betrokkenen instanties door te geven. Alle tips kunnen helpen.