Zoon (20) overlijdt nadat zijn vader met auto op tractor botst

Zoon (20) overlijdt nadat zijn vader met auto op tractor botst

Geplaatst op 18 oktober 2022, om 19:05 uur

STELLENDAM – Bij een frontale aanrijding tussen een tractor en een auto op de Plaatweg in Stellendam is dinsdagmorgen vroeg een 20-jarige man uit die plaats overleden. Hij zat naast zijn vader die de auto bestuurde, meldt het AD.

Hulpdiensten rukte na de melding groots uit. De tractor sorteerde net voor om naar de sloot te rijden toen het misging: de autobestuurder merkte volgens de politie het voertuig vermoedelijk te laat op en botste er bovenop. Voor het slachtoffer werd onder andere een traumahelikopter ingezet. Echter mocht alle hulp niet baten en overleed de 20-jarige in het ziekenhuis.

De vader van het slachtoffer werd ter plaatse opgevangen. De politie verhoorde de hevig geschrokken tractorbestuurder in een politiebusje. De Plaatweg en N57 waren lange tijd afgesloten vanwege onderzoek van de verkeersongevallendienst van de politie.