Stropers botsen op dienstvoertuig van politie, twee aanhoudingen

Stropers botsen op dienstvoertuig van politie, twee aanhoudingen

Geplaatst op 17 oktober 2022, om 09:59 uur

MILL – aan de Vissteeg in Mill is zondag op maandagnacht een aanrijding geweest tussen een dienstvoertuig van de politie en een verdachten van stroperij.

In de Volkswagen golf zaten drie verdachten. Twee hiervan zijn aangehouden. In het voertuig trof men een 6 tal honden en een zak vol met dode hazen aan. Eén van de verdachten is met bijtwonden ter controle per ambulance onder politie begeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachten werden aangehouden door een geplande actie van de politie, in samenwerking met BOA’S van handhaving buitengebied. Met een drone werd nog gezocht naar de derde verdachten, maar deze is niet meer gevonden. De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatsen onderzoek gedaan naar het ongeval waarna de auto is afgesleept. De Vissteeg was hierdoor afgesloten voor het verkeer.

De politie heeft alle honden incl. Hazen meegenomen naar het politiebureau, waar een dierenarts ter plaatsen komt om deze te controleren.

Foto’s: SK-Media