Aanhoudingen tijdens grote politieactie om drugsonderzoek

Aanhoudingen tijdens grote politieactie om drugsonderzoek

Geplaatst op 17 oktober 2022, om 10:00 uur

EINDHOVEN – De politie heeft maandagochtend mensen aangehouden tijdens een grote politieactie op tientallen locaties, samen met de FIOD en de Belastingdienst.

De actie, waarvan de grootste in Eindhoven is, heeft te maken met een drugsonderzoek. Er vinden onder meer doorzoekingen plaats op drie woonwagenkampen in Eindhoven. Hoeveel mensen er zijn aangehouden, kan een woordvoerder van de politie niet zeggen. In Eindhoven zijn er doorzoekingen op de Heezerweg, Castiliëlaan en Brestlaan. Het woonwagenkamp op de Heezerweg wordt ontruimd. Mensen moeten het terrein en het bosgebied daaromheen verlaten vanwege een ordemaatregel van de rechter-commissaris, legt de woordvoerder uit.

Het gebied is afgesloten vanwege het onderzoek.