Industrieterrein na brand nog steeds afgesloten, asbest gevonden

Industrieterrein na brand nog steeds afgesloten, asbest gevonden

Geplaatst op 17 oktober 2022, om 13:51 uur

BEUGEN – Het industrieterrein in Beugen waar zondag een grote brand woedde, is nog steeds afgesloten. In het gebied is asbest gevonden, waardoor niemand erin mag. Een kleine twintig bedrijven kunnen daardoor niet aan het werk.

Het ging zondagmorgen flink mis toen een bedrijfsverzamelgebouw in vlammen op ging. In dat pand zaten twee bedrijven. Van beide is niets meer over. Vanaf de doorgaande weg langs het industrieterrein zie je nog de smeulende resten van de twee bedrijven.

De gemeente Land van Cuijk laat op haar website weten dat de ondernemers in de loop van de ochtend te horen krijgen hoe lang het industrieterrein dicht blijft.

Foto’s: Persbureau SK-Media