Man loopt ernstige brandwonden op bij felle brand

Man loopt ernstige brandwonden op bij felle brand

Geplaatst op 16 oktober 2022, om 10:10 uur

WESTERVOORT – Een man heeft in de nacht van zaterdag op zondag ernstige brandwonden opgelopen bij een felle schuurbrand aan de Bergse Maat in Westervoort.

Omstreeks 1.10 uur werd de brandweer gealarmeerd. Ter plaatse sloegen de vlammen metershoog uit de tuin. Het schuurtje stond volledig in lichterlaaie en ook de schutting van de achterburen ging in vlammen op. De brandweer heeft het vuur geblust, maar de schuur is tot de grond toe verloren gegaan. Drie gasflessen die in de schuur stonden zijn gekoeld door de brandweer.

De bewoner liep ernstige brandwonden op bij de brand. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Hij is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hulpdiensten sluiten brandstichting niet uit en de politie start een onderzoek. De achtertuin is een zogenoemde plaats delict geworden.

Foto’s: Persbureau Heitink