Ambulance gekanteld na aanrijding, een persoon gewond

Ambulance gekanteld na aanrijding, een persoon gewond

Geplaatst op 14 oktober 2022, om 15:49 uur

SCHIEDAM – Vrijdagmiddag is er bij een botsing tussen een auto en een ambulance gebeurd op de s-Gravelandseweg in Schiedam.

Bij het ongeval is de ambulance die met een spoedrit bezig was aangetikt door het andere voertuig en daardoor gekanteld. Er lag geen patiënt in de ambulance en de ambulancemedewerkers konden veilig uit het voertuig komen. De ambulance is ongeveer nog vijfentwintig meter op zijn zij doorgeschoven alvorens deze tot stilstand kwam. De bestuurder van de auto is wel gewond geraakt en door een andere ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend, de politie doet verder onderzoek.

Foto: JBMEDIA