Forse rookwolken zichtbaar bij grote brand in schuur

Forse rookwolken zichtbaar bij grote brand in schuur

Geplaatst op 12 oktober 2022, om 11:54 uur

HORSSEN – Aan de Hoogveldsestraat in Horssen woedt momenteel een grote brand in een grote schuur. De rookwolken waren van geruime afstand te zien.

De brandweer werd rond 11:00 uur opgeroepen, waarna na ongeveer 15 minuten werd opgeschaald tot grote brand. Ter plekke bleek er een grote schuur in brand te staan. Wat er in de schuur staat, is vooralsnog onbekend.

De brand lijkt zich inmiddels niet meer uit te breiden. De brandweerwoordvoerder roept nog wel dat als u last heeft van de rook de ramen en deuren moet sluiten en ventilatie uit moet zetten. Wat de oorzaak van de brand is geweest, is niet duidelijk.

Later meer…

foto’s: John Beckmann / Persbureau Heitink